Недоволният Илич отсече: Равенството е успех, след като Левски изпусна дузпа в края


Недоволният Илич отсече: Равенството е успех, след като Левски изпусна дузпа в края
Снимка: БГНЕС

3617 0

Саша Илич бе видимо недоволен от развоя на дербито ЦСКА - Левски, след като "червените" не само не спечелиха, но и едва се добраха до точката след пропуск от дузпа на Ивелин Попов. 

Треньорът няколко пъти натърти, че възпитниците му не са изиграли оптимално 90-те минути на стадион "Васил Левски", но и не смята, че равенството прави задачата на ЦСКА да спечели титлата по-трудна, отколкото е била и преди това. 

Дузпата, която можеше да провали дербито за ЦСКА 

Илич сподели, че спасяването на Бусато е позволило на "червените" да считат равенството за "успех". 

Когато противникът пропусне дузпа в 90, равенството е успех. Дерби като дерби - агресивен, но не много атрактивен футбол. И, както съм казвал и преди - всяка индивидуална грешка може да струва скъпо", сподели Илич след края на срещата. 

Страх в ЦСКА за дербито? 

"Армейците" нямаха нито едно добро положение в мача и много трудно изграждаха своите атаки. Имало ли е страх у играчите на ЦСКА по време на мача с Левски? 

"Няма място за страх в дерби мач. Не мога да кажа, че сме се страхували. Проблемът ни беше, че всеки играч се опитваше да даде последния пас, но не се получаваше. Отработваме на тренировки какво трябва да се случва в завършващата фаза, но този път не ни се получи", отсече Илич, който пренебрегна и скандала в края между Брадли де Нойер и Шопов. 

"Нормално е да има напрежение - не го подкрепям, но понякога се случва в тези мачове. Важното е да преодолеем днешния мач, защото всеки следващ е финал за нас и е от изключително значение. Сега идва мач с Пирин. И мач с Лудогорец носи 3 точки. Трябва да се подготвяме от мач за мач и още тази вечер или най-късно утре трябва да мислим за следващия съперник. 

И да бяхме спечелили, нямаше да ни е лесно до края. Има 9 мача още - има много време", завърши Илич пред "Диема Спорт". 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички