Филип Филипов с култов коментар за "Армията" и с поглед към борбата с Лудогорец


Филип Филипов с култов коментар за "Армията" и с поглед към борбата с Лудогорец
Снимка: Cska.bg

1348 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, говори пред медиите около коледния банкет на ветераните на тима. Той се състоя днес и на него присъстваха редица легенди, а един от факторите на "Армията" говори и пред присъстващите.

Пред репортерите обаче Филипов наблегна около двете водещи теми в клуба - битката за титлата в шампионата и стадион "Българска армия".

"Пролетта бяхме в по-неизгодна позиция, по-слаба игра имаше, настроението беше по-минорно, докато сега, есента, имаме доста успешни игри и доста точков актив. Ще зимуваме на първо място. Малко разнопосочна година", започна Филипов с поглед към класирането по време на зимната пауза.

"Като игра сме доста изравнени с Лудогорец, даже в някои моменти и аспекти ги превъзхождаме. За това говори и фактът, че сме една точка пред тях във временното класиране", добави бившият футболист и припомни, че "червените" са на първа позиция към момента.

"Информацията за стадиона излиза поетапно, както вървят стъпките. Има си етапи в проектирането и изграждането. Когато има нова новина и информация, ще я съобщаваме на привържениците", добави директорът за дългоочакваното реновиране на "Армията".

Филип Филипов завърши със сравнение между настоящото и бъдещото съоръжение, и подчерта нужната на ЦСКА от модерен стадион:

"От една страна ще е носталгично, защото много време сме прекарали в този ресторант, но всички искаме да има един европейски стадион, който да отговаря на клуб като ЦСКА".

Вижте какво решение взеха в ЦСКА за ключов футболист!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички