Филип Филипов отрече забавянето на реконструкцията на стадион "Българска армия"


Филип Филипов отрече забавянето на реконструкцията на стадион "Българска армия"
Снимка: Cska.bg

1239 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, коментира ситуацията около дългоочакваната реконструкция на стадион "Българска армия", която на по-ранен етап се очакваше да започне напролет. В последно време обаче се появиха противоречиви информации и бившият футболист внесе нужната уточнение.

"Ние нямаме точна дата кога ще почне изграждането на новия стадион. Ако датата е преди да почне полусезонът, няма да започне. За да няма спекулации ви казвам точно това – нещата вървят поетапно. Всичко върви нормално, но не можем да кажем кога точно ще започне", обясни Филипов пред bTV.

В "червените" редици настъпи суматоха през изминалите седмици, тъй като от БТА обявиха, че се очаква домакинския двубой срещу Локомотив София да е последен за ЦСКА в този вид на съоръжението, но в крайна сметка до началото на двубоя информацията не бе потвърдена или отхвърлена, а това се случи едва сега. 

Родният шампионат след Нова година се подновява на 10 февруари, а до края на календарната година ЦСКА има само гостувания сред официалните си двубои. В това число влизат двубои с Черно море във Варна и Гигант в Съединение за Купата на България. 

Вижте каква рокада готви Саша Илич за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички