Херо отписа ЦСКА от борбата за титлата и даде любопитен пример с Любо Пенев


Херо отписа ЦСКА от борбата за титлата и даде любопитен пример с Любо Пенев
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

9715 0

Новият старши треньор на Спартак Варна - Димитър Димитров - Херо, даде любопитно интервю по време на зимната пауза и Световното първенство по футбол

Специалистът погледна към предстоящите месеци в българския футбол и борбата за титлата в Първа лига, в която 11 поредни години не се намери кой да победи Лудогорец

"ЦСКА взеха някои мачове, без да надиграват съперника си, но пък тази игра е на резултати и сега те зимуват на първо място. Трудна работа обаче да удържат.

Имаха спортен шанс есента, но като игрово поведение, като физиономия, имат какво да търсят. Докато при Лудогорец има стил отчетливо. А и както казах, класата на футболистите струва пари", обясни Херо по адрес на "червените" пред "Тема Спорт".

Възпитаниците на Саша Илич зимуват на първата позиция в Първа лига с точка пред "орлите".

Херо коментира и работата на наставниците в България, като даде интересно сравнение с напусналия наскоро ЦСКА 1948 - Любослав Пенев:

"Това е треньорската работа. Още при подписване на договора, в другия джоб е оставката. Работата зависи от резултатите, но често те не са водещи, а има и други неща, както е случая сега с Любо Пенев в ЦСКА 1948. Навсякъде ги има тези неща, но в България май се прекалява, което е обидно".

Вижте какво каза Херо за жребия на Спартак за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички