Директор в ЦСКА: Саша Илич може да играе за нас през пролетта


Директор в ЦСКА: Саша Илич може да играе за нас през пролетта
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3179 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, говори след мач между ветераните на "червените" срещу големия враг - Левски.

Според бившия бранител на ЦСКА, то треньорът на отбора - Саша Илич, с лекота може да влезе да играе за отбора си през пролетта с оглед класата, която притежаваше още като действащ футболист.

След края на срещата Филипов сподели, че няма нищо лошо „сини” и „червени” да се обединяват за благотворителни каузи, въпреки спортното съперничество на терена.

В срещата взе участие и старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, който бе засипан с похвали за формата си.

"Получи се хубав празник с много голове. Видяха се хубави изпълнения и от лекарите, и от бивши футболисти. Между Левски и ЦСКА има дълго спортно съперничество, но е много хубаво да се обединяват за благотворителни каузи.Саша Илич спокойно може да играе в ЦСКА през пролетта. Показа много добри умения и добра кондиция", каза Филип Филипов.

Той се надява ЦСКА да запази отличната форма и през пролетния полусезон.

"През пролетта ЦСКА ще се старае да побеждава във всеки мач. Относно строежа на новия стадион - всичко се върши както трябва. Вървим стъпка по стъпка. Надявам се да не срещнем пречки, защото ЦСКА иска да построи хубав, модерен европейски стадион. Няма нищо по-хубаво зрителите да отидат на мача и да се чувстват комфортно", каза Филипов. А коя звезда беше освободена от ЦСКА, разбрете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички