Легенда на ЦСКА обратно на мненията: Ако не бием Лудогорец, се знае кой ще бъде шампион


Легенда на ЦСКА обратно на мненията: Ако не бием Лудогорец, се знае кой ще бъде шампион
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2437 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов говори преди ключовия мач за титлата между "армейците" и Лудогорец. Бившият футболист и треньор на "червените" е на мнение, че ако отборът не спечели срещу Лудогорец на "Българска армия" в редовния сезон, то титлата отново ще бъде за "зелените".

"Време е да ги сложим на място! Ние така мислим и така искаме. Предполагам, че играчите са наясно за какво става въпрос. Вземем ли мача сме шампиони на 95 процента. Ако не победим, се знае кой ще бъде шампион на България“ - започна Паро пред "Мач Телеграф".

Никодимов вярва, че "орлите" няма да бъркат до края. Той отбеляза и ролята, която ще имат феновете. Както е известно, срещата ще се играе пред препълнен стадион, като "Българска армия" няма да е събирала толкова хора от години насам.

"Лудогорец няма да допусне друга грешка, ако ние не ги победим на "Армията". На силния трябва да му удариш едно рамо в труден момент, за да се изправи и продължи напред. Напоследък ЦСКА не се представят блестящо. Редуват силни и слаби мачове, не са в оптимална форма.

В този двубой обаче трябва да дадеш максимума и да вземеш трите точки. Подкрепата от трибуните ще бъде много силна. Всичко е на страната на отбора на Саша Илич. Трябва да грабнат този шанс. Трябва и са длъжни да победят. Ако са останали без сили да вдигнат титлата, ние ще отидем да им помогнем" - завърши Паро.

Мачът между двата отбора е днес (30.04) от 20:15 часа на стадион "Българска армия". Ще можете да следите дербито от Първа лига ЦСКА - Лудогорец НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички