Феновете получиха категоричен отговор кой управлява и ще управлява ЦСКА


Феновете получиха категоричен отговор кой управлява и ще управлява ЦСКА
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

5197 0

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов категорично сложи край на въпросителните около това кой е собственик на клуба. Такива възникнаха, след като през февруари миналата година от ръководството обявиха, че Гриша Ганчев не се занимава със столичния гранд и повече не възнамерява да го прави.

Впоследствие стана ясно, че той е упълномощил сина си Данаил да се занимава с клуба, но на срещите с новия спортен министър Радостин Василев през януари тази година се появи именно той като представител на "червените".

"Управлението на клуба оттук нататък и както беше и досега е на г-н Ганчев и то няма да се променя повече. ЦСКА ще се управлява от хората, които показаха и за пореден път показват, че са склонни да направят каквито и да било усилия и жертви с единствената цел ЦСКА да съществува", обяви адвокатът пред dsport.bg.

"Не знам в българската общественост, била тя спортна или друга, някой да вади подобни милиони, за да покрива чужди задължения, с единствената кауза ЦСКА. За мен безспорно се доказа какво е това ръководство. Всички приказки, които се изговориха и за г-н Ганчев, и за г-н Инджов, и за г-н Стоичков, изобщо за идеята на ЦСКА. Фактите, че сега поемат милиони чужди задължения, само и само за да съществува ЦСКА за мен е безспорно доказателство, че това е човекът, който всички трябва да искаме, да търсим и да пазим в ЦСКА", допълни Трендафилов. А ето кой, според Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков работи срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички