Стоичков, Ганчев и Инджов скочиха на Боби Михайлов, че "играе" срещу ЦСКА


Стоичков, Ганчев и Инджов скочиха на Боби Михайлов, че "играе" срещу ЦСКА
Снимка: LAP.bg / колаж на SportLive

7873 0

Ръководството на ЦСКА излезе с позиция по казуса със забраната за трансфери, наложена на клуба от ФИФА заради неизпълнени задължения към бившия футболист на "червените" Юнес Бенжалюн.

Собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков излязоха с обща декларация, в която обвиняват президента на БФС Борислав Михайлов за загубени дела във ФИФА.

От ЦСКА подчертават, че парите ще бъдат платени, като се надяват, че това ще "са последните източени заради безхаберие и безотговорност финансови средства от клуба".

Публикуваме позицията на ЦСКА без редакторска намеса:

Армейци,

Във връзка с решението на КАС и ФИФА да блокира трансферите на ЦСКА Ви информираме за следното:

В последните 5 години армейският клуб водеше тежки битки във ФИФА и КАС с адвокатите на футболистите Сержиньо Рибейро, Гуидо Ди Вани, Нилсон Барош, Бернардо Тенгариня, Юнес Бенжелюн и агентите Мадам Ба и Хуан Руано. Повечето от Вас, обичащи клуба, дори не се сещат кои са тези лица, нали?

Да, но стойността на делата и предявените претенции за обезщетения е над 1 500 000 евро!

Интересен е фактът, че тези футболисти и агентите не зачетоха българското законодателство и не потърсиха в установения от закона срок дължимото от синдика на дружеството в несъстоятелност.

Друг интересен факт е, че доста идентични дела, заведени от други футболисти и агенти като Иван Боладо, Сивард Спрокел, Хуан Уриарте и т.н, ЦСКА справедливо и законно спечели съдебните битки именно в тези споменати футболни институции.

И забележете! Откакто се върна в активна роля и власт „управленецът“ Борислав Бисеров Михайлов всички останали дела по същите казуси бяха загубени от ЦСКА. Нищо не казваме, никого не обвиняваме, само напомняме тази поредна „случайност“, от която пак потърпевш е най-великият български клуб. Но … нека е жив и здрав, без да забравя, че Господ гледа!

За финал, драги армейци, нека се запитаме: КОЙ директор с какви съображения и по каква футболна логика е подписвал и не е спазвал тези договори с произтичащите от тях подобни неустойки?

Кое спортно-техническо ръководство е позволило да се привличат подобни знайни и незнайни футболни виртуози, които без една изиграна минута за ЦСКА сега да търсят милиони?

Кой сега в цялата ситуация се е наредил на опашката, за да намаже дебело филията? Това не е въпрос в повишена трудност… Както се казва - знаем се…

Парите ще бъдат платени! И дано да са последните източени заради безхаберие и безотговорност финансови средства от клуба!

С уважение: Христо Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички