Адвокатът на ЦСКА похвали Гриша Ганчев и извлече позитивното от наложената от ФИФА глоба


Адвокатът на ЦСКА похвали Гриша Ганчев и извлече позитивното от наложената от ФИФА глоба
Снимка: БГНЕС

2152 0

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира пред "Тема Спорт" наложената от ФИФА глоба в размер на 1 500 000 евро, заявявайки, че собственикът на клуба за пореден път е демонстрирал колко е отдаден на "червената" кауза. Той разкри и дали шанс други бивши играчи да заведат дела срещу клуба:

"Гриша Ганчев за пореден път демонстрира колко е отдаден на каузата ЦСКА. Припомнете ми за друг бизнесмен, който вади такава голяма сума, за да покрие чужди задължения. Лесно можем да сравним това, което той направи за няколко години, със свършеното от неговите предшественици в последните десетилетия", коментира той и добави, че има и нещо положително в цялата ситуация:

"3 милиона лева за родните стандарти са наистина много пари, но ако трябва да извлечем нещо позитивно от ситуацията е, че с плащането на тази сума, веднъж завинаги ще бъде сложен край на тези казуси, които се проточват толкова много години. Няма опасност други бивши футболисти да заведат дела срещу клуба, тъй като те имат давностни срокове, които са изтекли".

"С плащането на тази сума единствената цел пред нас остава реконструкцията на стадиона. Нещата се развиват в правилната посока и се надяваме, че ще ги доведем докрай", каза за финал Трендафилов.

И като стана въпрос за спортни съоръжения - вижте къде Спортното министерство иска да построи нов национален стадион!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички