ЦСКА ще съди Бенжелюн, ако КАС не промени решението си


ЦСКА ще съди Бенжелюн, ако КАС не промени решението си
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1683 0

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов обяви какви са пътищата пред клуба, след като бяха осъдени да платят над милион лева на бившия футболист на "червените" Юнес Бенжелюн. Юристът обясни, че клубът се кани да съди играча, но едва след като му изплати отсъдения милион.

"Нямаме представа какъв е този бивш играч на фалиралото дружество, но той е трябвало да си предяви намеренията към въпросното дружество и щеше да бъде нареден в сметките. Вместо това се стигна до съд и като правоприемник на старото дружество, ние поемаме всички финансови несгоди", заяви Трендафилов, цитиран от "Мач Телеграф".

"Ако съдът отсъди в полза на играча, ние ще изплатим парите и така няма по никакъв начин да бъде застрашено картотекирането на футболисти. КАС налага санкция, но след като платим парите, тя веднага ще бъде вдигната. Чакаме да видим окончателното решение на съда", продължи той.

"Ако се наложи да платим тези пари, след това ще заведем дело срещу Бенжелюн. Лошото е, че няма да можем най-вероятно да си върнем парите, защото сигурно вече дори не е футболист, което означава, че УЕФА и ФИФА нямат правомощия над него. Аз лично се надявам КАС да си промени решението. За мен това е изцяло грешно решение. Ние не сме се свързали с този футболист и не го знаем какъв е и къде е", категоричен бе адвокатът. По-рано той заяви, че ЦСКА ще се опита да постигне споразумение с Бенжелюн. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички