Ще попречи ли наказанието на ЦСКА да използва напролет Морено и Гарсес?


Ще попречи ли наказанието на ЦСКА да използва напролет Морено и Гарсес?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2444 0

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов разясни дали забраната за трансфери, наложена на клуба от ФИФА, ще попречи зимните попълнения да бъдат картотекирани. "Червените" привлякоха южномаериканците Маурисио Гарсес и Браян Морено, преди да бъдат осъдени от Юнес Бенжелюн и впоследствие от други бивши играчи на клуба.

"Живот и здраве, мисля, че няма да има проблеми, до колкото тези трансфери са факт, а санкцията, която ни е наложена, трябва да падне веднага след плащането. Не виждам проблем те да бъдат картотекирани. Мисля, че двете нови попълнения ще играят не само в България, но и в европейските клубни турнири", заяви адвокатът пред dsport.bg.

"Ръководството е поело ангажимент тези задължения да бъдат покрити изцяло. Живот и здраве, има дарителска сметка, призовавам всички фенове, на които разчитаме и на които благодаря като човек, свързан с клуба. Водят се преговори, а също и с другите играчи, с които имаме задължения. Тези дългове няма да попречат на нормалното съществуване на клуба, то няма прът в колелата", каза още Трендафилов. Ето какво възнамерява да прави ЦСКА, след като плати дължимото на Бенжелюн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички