Феновете на ЦСКА превъртяха играта! Ето каква сума дариха за 48 часа


Феновете на ЦСКА превъртяха играта! Ето каква сума дариха за 48 часа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2865 0

Феновете на ЦСКА са дарили на клуба близо 150 000 лева за само 48 часа, разкри изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов. "Армейците" откриха дарителска сметка по молба на своите привърженици, която да събере средства за покриването на дълга към Юнес Бенжелюн.

Както е известно, ЦСКА получи забрана от ФИФА да картотекира нови футболисти заради делото, заведено от Бенжелюн. Феновете на "червените" проявиха самоинициатива и се организираха бързо, за да съберат част от необходимите средства, а в следващите дни се очакват още постъпления в клубната хазна.

Повече от 2000 фенове на „червените“ от цял свят изпратиха парични преводи, с които да помогнат. „Това е една голяма помощ на феновете за нас, защото в този момент, когато собствениците правят всичко възможно за построяването на нов стадион, за изграждането на един силен отбор, изведнъж изскача една огромна сума в размер на 3 млн. лв., която трябва да се плати поради грешка на други ръководства. Това са непредвидени пари, които трябва да се платят, и не е никак лесно", каза Филипов.

„Ценното в тази кампания е, че тя е инциирана изцяло от феновете, а безценното е големият брой преводи, които постъпват не само от цяла България, но и от различни точки на света. Това показва колко голям брой хора са съпричастни с ЦСКА, колко много хора от сърце даряват пари и помагат на клуба", допълни още той.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов също е дарил сериозна сума (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички