ВИДЕО: Двете брутални грешки, които почти изхвърлиха ЦСКА от Европа


ВИДЕО: Двете брутални грешки, които почти изхвърлиха ЦСКА от Европа
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6267 0

Европейската одисея на ЦСКА през този сезон е напът да приключи скоропостижно. Възпитаниците на Саша Илич допуснаха загуба с 0:2 от Сепси насред стадион „Българска армия“ в първата среща между двата тима от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Армейците изиграха изключително посредствен мач. Гостите от северната ни съседка пропиляха още няколко изгодни положения, но се възползваха максимално от две брутални грешки в „червено“ и взеха комфортна преднина преди реванша след седмица.

Николае Паун откри резултата в 68-ата минута, а Роланд Варга в 80-ата минута фиксира крайното 0:2. Така шансовете на българския гранд да прескочи в следващата фаза намаляха значително. Трябва да се отчете, че гостите треснаха и две греди.

Първата изключително груба грешка, довела до откриването на резултата, я направи Мено Кох. Той се размина с топката, а след това загуби ориентация и Сепси се оказа с числено преимущество в наказателното поле на ЦСКА. Густаво Бусато на първо време отрази първия удар сам срещу противников играч, но след това топката се озова в Паун, който я прати в опразнената врата – 0:1

Вратарят на „червените“ Густаво Бусато също се прояви в негативна светлина в 80-ата минута. Бразилският страж излезе неразчетено. Така той позволи на Варга да му отнеме топката близо до тъча, след което я прати в опразнената врата с удар извън пеналта.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички