Шефът на ЦСКА изуми: Възможно е да се обединим с ЦСКА 1948


Шефът на ЦСКА изуми: Възможно е да се обединим с ЦСКА 1948
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1662 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марко направи интересно изказване по повод сътресенията в клуба. Той призна, че ако оттеглянето на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов от клуба стане факт, е възможно "червените" да се обединят с ЦСКА 1948. Според Марков е възможно именно с тази цел да е бил провокиран Ганчев да си тръгне на клуба.

"Не съм привърженик на конспирациите, но мисля, че обединението не е толкова далеч от реалността, ако, естествено, има подобен замисъл. Защото, ако допуснем, че повече няма да има желаещи, които да вземат акциите, или да ги закупят, или да продължат финансирането на този ЦСКА, естествено, че ще дойде време, в който той да прекрати дейността си поради липса на финансов ресурс. Тогава феновете, които са подкрепяли толкова силно отбора, винаги са били нашият 12-и играч на терена, ще изпаднат в една патова ситуация какво трябва да правят", заяи Марков пред телевизия "Европа".

"Така че, вашият размисъл не е далеч от логиката, че това може да се случи. А може би, вероятно има и такива, които с действията си целят подобен ход. Той да е замислен предварително и всички тези действия да са продиктувани в посока на такова развитие", допълни директорът. А кой и защо се усъмни в мотивите на Ганчев да напусне ЦСКА вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Диего Марадона си отишъл с две болки в сърцето

Футболната легенда Диего Марадона, когото загубихме днес, си е отишъл с болка в душата. Две неща са тежали на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама