Марков: Не съм казвал, че може да се обединим с ЦСКА 1948


Марков: Не съм казвал, че може да се обединим с ЦСКА 1948
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

365 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков опроверга думите си, които наведоха на мисълта, че е възможно клубът да се обедини с ЦСКА 1948. Бившият национален селекционер се появи на пресконференцията на Бруно Акрапович преди мача с Черно море и обяви, че такъв въпрос никога н е стоял на дневен ред.

"Ще бъда много кратък. Мои думи от интервю са извадени от контекста. Става въпрос за мои думи, свързани за обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948. Нищо подобно не съм казвал. Аз бях един от инициаторите за писмото от ветераните към Гриша Ганчев и Юлиян Инджов. Не е ставало въпрос за подобно нещо", обясни Марков пред журналистите.

"Отдавна съм избрал ЦСКА. Истинското ЦСКА. Никога не е стоял въпрос за обединение", допълни той и посочи, че не се е виждал с Гриша Ганчев от последната им среща. Затова предполага, че ситуацията със собствениците, които искат да изоставят клуба, не се е променила.Марков потвърди, че е имал среща с отбора, на която им е разяснил какво се случва и какво предстои. "Всичко е спокойно. Надявам се г-н Акрапович и щабът му да продължат по същия начин работата с отбора и да постигат успехи", завърши директорът. А какъв е бил най-емоционалният момент в срещата на Ганчев с фенове вчера вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Немска медия: Пулев е жилаво "прасе", продаде се по-скъпо от очакваното

Българският топбоксьор Кубрат Пулев получи още похвали за представянето си в мача срещу Антъни Джошуа за световната...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама