Младежка звезда на ЦСКА приключи с Белчев и ще се надява на Илич


Младежка звезда на ЦСКА приключи с Белчев и ще се надява на Илич
Снимка: Lap.bg

9721 0

Опорният млад полузащитник на ЦСКА - Йоан Бауренски, повече няма да може да се обиграва с втория тим на "червените". Възпитаниците на Стамен Белчев днес гостуват на Гранит Владая от 16 часа в съботния ден, но футболистът приключи с дубъла.

Причината е, че във вторник младежкият национал навърши 21, а според разпоредбите на БФС в аматьорските първенства дублиращите тимове могат да използват единствено играчи под 21 години, припомня "Тема Спорт".

Футболистът натрупа сериозен опит през миналата кампания, когато вторият тим на "червените" не бе формиран и бе отстъпен под наем в Ботев Враца. Там той записа над 20 срещи и дори се отчете с попадение.

През настоящата кампания той главно помагаше на дубъла на ЦСКА, на който бе капитан. Междувременно взе участие и в четири срещи при мъжете - срещу Локомотив София, Черно море, Македония (Гьорче Петров) и Берое.

Предполага се, че до края на есенния дял сърбинът ще използва младия халф в поне една среща, а вероятно това ще се случи при гостуването на Гигант Съединение на 26 ноември от 12:30 часа в турнира за Купата на България. 

Вижте по какъв показател ЦСКА показва сериозно израстване от миналия сезон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички