Ел Маестро: Показахме качество в точните моменти, притеснен съм за Марселино и Кордоба


Ел Маестро: Показахме качество в точните моменти, притеснен съм за Марселино и Кордоба
Снимка: БГНЕС

3559 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че е щастлив от победата на своя тим над Ботев (Пд) в 10-ия кръг на Първа лига. Сърбинът с английски паспорт благодари на феновете за подкрепата и заяви, че е притеснен за състоянието на двама от своите играчи.

"Никога не съм напълно доволен, има аспекти, които трябва да подобрим, но постигнахме страхотен резултат срещу много мотивиран отбор. Справихме се, спечелихме и сме щастливи", започна той пред "Диема спорт".

Запитан дали вижда своя тим като доминиращ в играта, той заяви: "Разбира се. Мисля, че днес не играхме толкова добре, колкото миналата седмица, но трябва да продължим да печелим точки. Беше труден мач, но показахме качеството си в правилните моменти", допълни той.

"Мисля, че приехме битката и отговорихме на предизвикателството, след като трябваше да се защитаваме в първите и последните минути. Страхотно е, че вкарахме в правилния момент. Атмосферата беше чудесна, искам от името на целия отбор да благодаря на феновете от дъното на сърцето си. Страхотна подкрепа, благодаря на всички, които бяха тук", продължи Ел Маестро.

На констатацията, че "червените" трябва да изиграят 2 мача за 4 дни той отвърна: "Не чак толкова много време, в което да работим в тактически аспект, всичко е физика. Притеснен съм за Марселино и Кордоба, ще видим какви са им контузиите. Тези принудителни смени нарушиха нашия ритъм днес, но играчите, които влязоха, се справиха", завърши треньорът. А ето какви рекорди гонеха в този мач Ивелин Попов и Дюкенс Назон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички