Топ форма: Ивелин Попов и Дюкенс Назон гонят рекорд на Ботев Пд - ЦСКА


Топ форма: Ивелин Попов и Дюкенс Назон гонят рекорд на Ботев Пд - ЦСКА
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1405 0

ЦСКА и Ботев Пловдив излизат един срещу друг в очакван горещ сблъсък на стадион "Христо Ботев". Това ще е първо гостуване за "червените" на обновеното съоръжение, където ще търсят трета поредна победа.

Ще продължат ли добрата серия?

Вниманието привличат и двама играчи, които са сред голмайсторите от началото на сезона. Това са Ивелин Попов и Дюкенс Назон, които ще търсят попадение в пети пореден мач, пише "Тема спорт".

Попето показва много добра при пловдивчани, и макар че не играе на върха на атаката, се разписа във всеки от първите си 4 мача с "жълто-черната" фланелка. Той се отчете и с две асистенции, като така е участвал пряко в 6 от 10-те гола на тима през сезона, въпреки че пропусна първите 5 кръга.

Нападателят Назон пък откри сметката си при гостуването на Ботев Враца, а след това вкара последователно и на Черно море, Берое и два пъти на ЦСКА 1948. През пролетта той също се разписа в 4 поредни мача, а ако вкара днес на Ботев, това ще е върхово постижение в кариерата му. През миналия сезон той отбеляза цели 3 попадения в мрежата на канарчетата при победите с 1:0 в Коматево и 3:1 на "Армията". А преди двубоя се появи информация, че наставникът на Ботев Пд е искал информация от Саша Илич за ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички