Ел Маестро гони дебютен успех, Дерменджиев е губил от ЦСКА като треньор само с 1 тим - но не с Лудогорец, нито с Левски


Ел Маестро гони дебютен успех, Дерменджиев е губил от ЦСКА като треньор само с 1 тим - но не с Лудогорец, нито с Левски
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg

5428 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев кара своя втори период начело на "орлите". Той ще води отбора във важен мач от Първа лига срещу ЦСКА, като това ще е сблъсък номер 13 в кариерата му на старши треньор срещу "армейците".

Ел Маестро се мъчи срещу Лудогорец, а Дерменджиев пирува срещу ЦСКА

До момента се представя изключително успешно, като е записал 6 победи, 5 равенства и само 1 загуба. Поражението обаче не е нито докато ръководи "орлите", нито докато е начело на Левски. То идва с отбора на... Сливен.

Мачът е през 2009 година, когато на 14 март "червените" побеждават като домакин с 3:0. Така головата разлика на опитния специалист срещу ЦСКА е 15:7, като близо половината инкасирани попадения са във въпросния мач със Сливен, когато за първи път среща "армейците.

От другата страна на треньорския дуел пък е Нестор Ел Маестро. Той е срещал Лудогорец едва три пъти и логично във всички срещи е с ЦСКА. Той има 2 загуби и 1 равенство, като гони своя първи триумф над съперника. По-рано през този сезон допусна тежко поражение с 0:3 в Разград. Головата му разлика срещу съперника е 1:5.

А специално пред SportLive.bg Паро Никодимов отсече, че за Лудогорец е по-важно да бие ЦСКА, отколкото да се класира напред в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички