Две полицейски коли пазили Сейнт Патрикс пред хотела в София от "ядосани фенове" на ЦСКА


Две полицейски коли пазили Сейнт Патрикс пред хотела в София от "ядосани фенове" на ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1184 0

Отборът на Сейнт Патрикс е имал полицейска охрана в хотела, в който прекара близо 48 часа след мача с ЦСКА в София от Лига на конференциите, пише independent.ie. Причината за това са опасения от "ядосани фенове" на българския тим.

Както е известно, "червените" загубиха домакинството си с 0:1, а съперникът не успя да излети за родината си поради редица проблеми с полети и летища. Затова пред хотела им е имало две полицейски коли.

Защитникът на ирландците Том Гривости разкри, че са били настанени в хотел с плувен басейн и фитнес зала в столицата ни, където са имали възможност за почивка и възстановяване, докато чакат да се приберат.

Вчера стана ясно, че ЦСКА също е имал проблеми на летището в Дъблин, като са били забавени от проблеми със стълба и са били предупредени да вземат по един екип в ръчния си багаж. Според independent.ie причината за това е, че Лудогорец е чакал 6 часа за багажа си при идването си да играят срещу Шамрок Роувърс и ЦСКА са били уведомени за това. А ето с какви проблеми се сблъскаха ЦСКА на летището в Дъблин. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички