Християн Петров готви сбогуването си с "Армията" и призна: Мечтая за Реал Мадрид


Християн Петров готви сбогуването си с "Армията" и призна: Мечтая за Реал Мадрид
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4487 0

Изгряващата звезда на България и ЦСКА - Християн Петров, получи наградата за "Играч на 17-ия кръг" в Първа лига. Той получи 7 гласа за отличното си представяне при успеха с 4:1 над Крумовград преди две седмици. 

В импровизираната класация младокът отвя Тодор Неделев с 5 гласа и третия Аймен Суда. Пред медиите бранителят бе категоричен, че остава фокусиран върху ЦСКА и младежкия национален отбор на България във връзка със спекулациите за интерес от Нидерландия. 

Петров не скри и вълнението си от реконтрукцията на "Армията" и обмисля какъв "сувенир за спомен" да си вземе от съоръжението след последния мач. 

Коментарът на Петров

"Радвам се, че за първи път в моята кариера печеля този приз. Мога само да обещая още по-добри игри. Чувствам се готов да бъда лидер на ЦСКА. Направих немалко мача. Все още ми е рано за капитанската лента, времето ще покаже кога ще стана капитан.

Понякога е нормално да има спад в играта. Най-важното нещо е да си взимаме мачовете и да печелим три точки.

Започнахме трудно шампионата, но с всеки изминал кръг връщахме своята увереност. Показахме добри игри и заслужено сме на първото място. 

Подготвяме се по най-добрия начин за Етър. Отново ще бъде трудно. Етър е с добри стойности, но все пак играем на “Армията”. Искаме да завършим полусезона с победи. 

За нас най-важното нещо е да се представим добре, да зарадваме публиката в последния мач на нашия стадион преди реконструкцията. Най-важно е да се представим добре и да победим Лудогорец. Най-вероятно след мача ще си взема сувенир за спомен.

Момчетата се опитват да говорят английски. На Кордоба му беше трудно в началото, но в момента се справя добре и нашето портньорство става все по-добро.

Моята мечта е да играя за Реал Мадрид. Поласкан съм, че медиите в Холандия ме сравняват с Ван Дайк. Видяли са някаква прилика, но аз не мога да кажа такова нещо.

За момента съм концентриран в играта ми с националния отбор и най-вече с ЦСКА", отрече спекулациите Петров за потенциален трансфер. 

Вижте каква сума събират феновете на ЦСКА преди реконструкцията на "Армията"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички