Загорчич се надява Славия да бие Лудогорец, после идва ред на ЦСКА


Загорчич се надява Славия да бие Лудогорец, после идва ред на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1444 0

Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, сподели впечатленията си от успеха при визитата на Янтра Габрово от 1/16-финалите за Купата на България. 

Сърбинът е доволен от крайното 4:1 и вече гледа към следващия двубой на "белите". Той се явява гостуване на Лудогорец, който специалистът се надява да бъде спечелено от неговите футболисти. 

Коментарът на Загорчич

"Мисля, че победата е заслужена, защото бяхме по-добри и през двете полувремена. Успяхме да вкараме 4 гола, което ме радва много и се надявам да продължаваме да играем така и в следващите мачове. 

Интересува ме много повече този мач, който ще изиграем в Разград. За него ще мислим сега и после мислите ни ще бъдат за мача с ЦСКА.

Ще направим всичко възможно да се справим в този мач, ще дадем всичко от себе си на терена и ако успеем да вземем точки, ще е идеално за нас. Просто отиваме без да се страхуваме, да играем футбол и ако успеем да вземем нещо, ще е идеално.

Ние искаме да спечелим всички мачове. Ще видим как ще тръгнат. Сега не мислим за следващия мач за Купата, а мислим за мача с Лудогорец", категоричен бе специалистът.

Следете всичко най-интересно от българския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички