"На Дани глупостите": Гриша Ганчев разказа прословутата история с Албентоса и Националния стадион


"На Дани глупостите": Гриша Ганчев разказа прословутата история с Албентоса и Националния стадион
Снимка: Lap.bg

16117 0

Доскорошният собственик на ЦСКА - Гриша Ганчев, даде пространно интервю пред канала на "Код Спорт" в YouTube. Бизнесменът засегна конкретно темата за трансфера на испанския защитник Раул Албентоса, който премина на "Българска армия" през 2019 година.

Коментарът на Ганчев

"На Дани глупостите. Дошъл Албентоса с агента си. Дани го водил на Панчарево. "Тук тренираме, но ще правим още нещо". Ще го водят в офиса да подписва, но поискал да види на какъв стадион ще играем. Чудили се какво да правят, звъннал на отговорника за "Васил Левски" да му светне там, защото вече по-късно е било. Завел го там и му казал "Тук играем дербитата", разказа Ганчев.

"Не го е излъгал. Ама оня глупак не попитал: "А нормалните мачове къде играете". Чужденците първо питат къде е детската градина с езици, ако е женен с деца. Второ питат къде са моловете. Пълна трагедия, представям си по другите градове как ги привличат тези чужденци, то затова идват и втора ръка чужденци", добави още бизнесменът.

Припомняме, че Албентоса се раздели с ЦСКА през април 2020 година по взаимно съгласие и година по-късно се присъедини към отбора на Динамо Букурещ. На "Армията" той изигра 20 мача, записвайки 2 гола и асистенции на своята сметка.

Гриша Ганчев засегна казуса и за най-трудния му трансфер - милиони лева, дела и фотофиниш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички