Дюкенс Назон към феновете на ЦСКА: Момчета, подкрепете ни и ще ви се отблагодарим!


Дюкенс Назон към феновете на ЦСКА: Момчета, подкрепете ни и ще ви се отблагодарим!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3642 0

Един от най-добре представящите се футболисти в ЦСКА - Дюкенс Назон, сподели впечатленията си от сезона до момента. "Армейците" са на първо място в Първа лига с мач по-малко и актив от 34 точки, който ги държи на 2 пред втория Лудогорец.

Хаитянският таран, който акостира на "Българска армия" това лято, постепенно подобрява формата си. Към момента той има 6 попадения и 2 асистенции в 17 срещи във всички турнири с червената фланелка. В "Преди кръга" 28-годишният състезател разказа за част от миналото си и настоящия си престой в 31-кратния шампион.

"Започнах в един малък клуб в моето предградие в Париж. Бях на 5-6 години, когато се запалих по тази велика игра. След това футболният ми път ме отведе на невероятни места по целия свят и със сигурност не мога да се оплача", сподели Назон, разкривайки момента, който направи разликата в представянето му с "червените".

"Мисля, че гола, който вкарах срещу Берое, беше повратен момент за моята кариера в ЦСКА. В началото се нуждаех от време за адаптация, но всички момчета ме приеха страхотно и ми помагаха във всичко. Когато идваш в толкова голям клуб като ЦСКА, трябва да свикнеш с напрежението, с това, че трябва да поемеш отговорност във всеки един момент. Така че, ако мога да обобщя, началото беше трудно, но сега вече свикнах и нещата вървят по-гладко.

Наясно сме с амбициите на клуба и се борим за тях, но и отборите дават максимума от себе си, когато ЦСКА е срещу тях. Те правят всичко възможно да ни спрат. Играят по-дефанзивно, защитават се агресивно. В никакъв случай обаче не се оплакваме, защото когато се бориш за титлата, е ясно, че ще се натъкнеш на подобни препятствия и такава яростна съпротива", допълни още той.

Назон разкри и кой е ключовият фактор, който помага на него и съотборниците му в битките през сезона. Хаитянинът не пропусна и да благодари на "червените" запалянковци, като ги призова за подкрепа.

"Задружността, която имаме в съблекалнята, е нещото, което ще ни спаси. Благодаря за нестихващата подкрепа на феновете. Въпреки трудното начало, в нито един момент нашите фенове не спряха да ни окуражават. Сега влизаме уверени в победата във всеки един мач. Момчета, продължавайте в този дух и съм сигурен, че в края на сезона ще можем да ви се отблагодарим, като станем шампиони. Само ЦСКА", завърши Дюкенс Назон.

Ето с какво трябва таранът да внимава в предстоящия двубой на "армейците" с Арда

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички