Сашо Тунчев: Искаме да победим ЦСКА, отборът им е много задружен


Сашо Тунчев: Искаме да победим ЦСКА, отборът им е много задружен
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

2153 0

Треньорът на Арда Кърджали - Александър Тунчев, сподели своите очаквания за предстоящия двубой на своя тим срещу ЦСКА. Той разкри, че не е разочарован от видяното от своите възпитаници, въпреки незадоволителните резултати напоследък.

Тунчев прекара немалък период от кариерата си, защитавайки цветовете на "армейците", което ще направи срещата още по-специална за него. Той обаче е решен да хвърли футболистите на кърджалии в търсене на трите точки срещу "червените".

"Целта ни е да изиграем добър мач и се надяваме да победим. Настроението е добро, така че ни очаква един интересен мач, надяваме се. Ще се постараем да зарадваме нашите фенове. Не успяхме да победим в последните мачове, но пък не мога да кажа, че съм недоволен. Всеки един от отбора се опитва да дава максимума от себе си. Да, знаем, че имаме слабости и се опитваме да ги изчистваме", заяви специалистът пред "Дарик радио и dsport", разкривайки, че в състава си няма проблеми, с изключение на наказания Иван Тилев. Той отличи и една от силните страни на "армейците".

"Колективът на ЦСКА ми прави впечатление. Отборът изглежда доста задружен. Може би Саша Илич е успял да постигне това нещо вътре в съблекалнята. Ще обърнем внимание на играта им в защита. В каквато и формация да излязат, те разполагат с доста добри изпълнители, така че няма да бъде никак лесно. Ние сме на приливи и отливи. Има мачове, в които играем добре, създаваме ситуации, но пък не успяваме винаги да ги отбележим. Допускаме елементарни грешки. През по-голяма част от мачовете се представихме на добро ниво, дори в двубоите, които загубихме", допълни още той и сподели целите си с отбора до края на годината.

"Искам до края на годината да видя това желание, което показахме срещу Локомотив София, въпреки че останахме с 10 човека. Мисля, че в отбора има доста качество. Да, има доста млади футболисти, на които им е нужен още малко опит. Това желание и характер, каквито показахме срещу Локо София, искам да видя в следващите мачове. Ако постигнем това постоянство, за което говоря, ще вземем и точки. Двете неща са взаимно свързани. Ако успееш да направиш едното, ще достигнеш и другото", завърши Александър Тунчев.

Ето групата от 18 футболисти, с която "червените" отпътуваха за Кърджали

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички