ЦСКА готов да предложи нов договор на Амос Юга и да го задържи на "Армията"


ЦСКА готов да предложи нов договор на Амос Юга и да го задържи на "Армията"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2108 0

Ръководството на ЦСКА е готово да предложи нов договор на един от основните си футболисти - Амос Юга, до няколко дни, твърди "Тема Спорт". Самият полузащитник също има интерес да остане на "Българска армия". 

ЦСКА ще трябва да се увери, че ще получи подписа на Юга до 31 декември, тъй като настоящият контракт на французина го задържа в София до 31 декември тази година. Ако евентуално двете страни не успеят да се разберат, той ще бъде свободен да преговаря с други тимове през януари.

Амос Юга се утвърди като основен играч в селекцията на Саша Илич и бележи сериозен прогрес под ръководството на сръбския специалист. През изминалия сезон французина стана част от свада с феновете, но това вече е в историята и той е готов да продължи да се състезава за "армейците".

Към момента през кампанията Юга има 11 изиграни срещи в родния елит, както и 1 гол, който отбеляза срещу Лудогорец преди няколко кръга. Той има на сметката си 94 мача за ЦСКА и се очаква до края на календарната година да запише 100 срещи с червения екип.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЦСКА с важна информация към феновете преди срещата с Арда Кърджали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички