Арда Кърджали - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме мача от 16-ия кръг на Първа лига?


Арда Кърджали - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме мача от 16-ия кръг на Първа лига?
Снимка: Cska.bg

2667 0

В днешния 28 октомври (петък) Арда Кърджали приема ЦСКА на "Арена Арда" в мач от 16-ия кръг на Първа лига за сезон 2022/23.

Съставът на Александър Тунчев е на девето място в таблицата с актив от 23 точки след 15 изиграни срещи. Този на Саша Илич е лидер със сбор от 34 пункта (след 14 изиграни двубоя).

Арда е в серия от три поредни равенства - 0:0 с Ботев Враца, 1:1 с Черно море и 2:2 с Локомотив София. ЦСКА също е в серия от 3 поредни, но победи - 4:0 срещу Хебър Пазарджик, 1:0 срещу Ботев Пловдив и 4:0 срещу Ботев Враца.

*На 10 юли "армейците" посрещнаха този съперник на стадион "Българска армия" в мач от 1-ия кръг на първенството за новата кампания. Тогава домакините постигнаха класическа победа, а хеттрик наниза бразилецът Маурисио Гарсес.

Двубоят днес ще стартира в 18:30 ч. и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "DIEMA SPORT 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Арда Кърджали - ЦСКА НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички