Дуци отличи най-големите врагове на ЦСКА - БФС, шеф в Лудогорец и "българския Меси"


Дуци отличи най-големите врагове на ЦСКА - БФС, шеф в Лудогорец и "българския Меси"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10884 0

Освен това, Дуци отличи спокойната към момента обстановка в тима, воден от Саша Илич, в която самият той не може да повярва. Като възможни зложелатели на "червените" бяха определени Българският футболен съюз, спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, както и "българския Меси", чийто инициали изписва като "ББ".

Ето какво написа Симонович в своя Фейсбук профил:

"ЦСКА. Огромен шанс за титлата. Най-притеснителното е, че няма скандали, всичко е спокойно. Това не е нормално за ЦСКА!

Никой не е продаден, няма контузени, треньорът не е сменен, нещата около стадиона се развиват... Нормален клуб! Не е за вярване...Вече е въпрос на време откъде ще дойдат първите ниски и подли удари", започна той.

Кой може да навреди на "армейците"?

"Кандидат номер 1 е Караманджуков, той е максимално "подготвен". Виждаме, че дори в Турция е "тренирал сериозно" със съдии... Единственият проблем е, че в България няма съдия, който да го докладва на полицията, както съдията в Анталия... Няма съмнение, че Караманджуков вече е посетил "туристическите забележителности" на Иринополис и е подготвил капан за ЦСКА в неделя.

Кандидат номер 2 е БФС. Няма нужда да навлизаме в подробности, ясно е, че БФС ще се постарае и това първенство да е нередовно и ще се опита да запише 12-ия сезон на сериала "Gelated mastia-champion".

Кандидат номер 3 е държавата. Ако българският Меси се върне на власт на втори април, няма да е добре нито за ЦСКА, нито за България.

Както вече споменах българския Меси, трябва да призная, че когато ББ се нарече българския Меси, не излъга. Има наистина много прилики между двамата. Те са емоционално обвързани с Барселона. И двамата имат къщи в Барселона. Децата им прекарват детството си в Барселона. И двамата обичат да колекционират злато. Един събира Златни топки и обувки, а другият златни кюлчета...Човекът наистина е българският Меси", добави Дуци, взимайки си бележка от критики на фенове в предишни негови публикации.

"Имаше много критики, че пиша на латиница и че пиша дълги романи. Ето я кирилицата, няма да има романи, но ще е по-редовно. Очаква ни интересна пролет", завърши Драголюб Симонович.

Ето какво разкри Дуци за любовта на Гриша Ганчев към "червения" клуб

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички