Иван Турицов: Преди не исках да тренирам и играя всеки ден (ВИДЕО)


Иван Турицов: Преди не исках да тренирам и играя всеки ден (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1592 0

Един от лидерите на ЦСКА Иван Турицов даде любопитно кратко интервю, в което си припомни първите стъпки във футбола. Той призна, че първоначално не е искал да тренира и играе всеки ден, но с времето футболът е станал страст за него.

Освен това Турицов посочи, че не е имало различен вариант от това да стане от ЦСКА. Това било заложено още в семейството му.

"Първоначално футболът не беше моето, не го усещах като това да искам да тренирам и играя всеки ден. С течение на времето футболът се превърна в една страст и любов. Любимият ми отбор винаги е бил ЦСКА. Още когато бях малък и започнах да тренирам, това бе единствената тема, когато гледахме мачове вкъщи – ЦСКА. Аз нямаше как да избера друг отбор. Откакто се помня съм от ЦСКА" - започна той в интервю за сайта на Българската професионална футболна лига.

Бранителят си припомни и първия по-емоционален момент във футбола. Това е било в голямото дерби срещу Левски, където и привържениците са най-активни. За финал пък той отправи послание към младите футболисти и спортисти.

"Първият ми силно емоционален момент е първото ми дерби с Левски. За едно момче на 19 да излезеш пред 15-20 хил. фенове е едно нещо, което не може да се опише с думи. Тези хора, дошли да подкрепят любимия си отбор, любимите си футболисти, е нещо невероятно" - завърши Турицов.

За него и съотборниците му предстои големият мач, който ще наклони везните в борбата за титата. Оказва се, че не Десподов, а Неделев е най-опасният играч на Лудогорец срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички