Бивш треньор на Лудогорец: Когато ЦСКА вкара, изглежда невъзможно да върнеш гола


Бивш треньор на Лудогорец: Когато ЦСКА вкара, изглежда невъзможно да върнеш гола
Снимка: Cska.bg

13532 0

Бившият треньор на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, сподели очакванията си за предстоящия друбой между "орлите" и ЦСКА.

"Армейците" приемат водения от Ивайло Петев тим на стадион "Българска армия" в неделя. "Червените" са водачи в класирането с актив от 67 точки, а 2 по-малко имат "зелените".

Дамбраускас, който в момента е начело на гръцкия ОФИ (Крит) води разградчани в периода януари 2021-ва година до октомври същата година. Той разкри любопитни виждания относно състава на Саша Илич.

"Във футбола всичко е възможно. Лудогорец спечели 11 поредни титли, но нищо не продължава вечно, все някога ще загубят титлата. Имам симпатии към тях и дано не е тази година. Следя всичко, случващо се в отбора и гледах мачовете с Левски и Андерлехт", започна Дамбраускас пред "Диема Спорт" и продължи.

Кусурите в Разград

"Ивайло Петев познава отлично обстановката в Разград. Анте Шимунджа също вършеше добре своята работа. В България обаче има липса на търпение към треньорите. Според мен проблемът не беше в Шимнуджа - все пак този тим победи Рома на Моуриньо. Имаше смяна на играчи", добави литовецът.

"Когато ЦСКА вкара, изглежда невъзможно да им върнеш гола"!

"Доста основни футболисти си тръгнаха. Харесва ми, че дойдоха много българи. Те трябва да са в основата. На Лудогорец обаче липсва постоянство. ЦСКА ги поздравявам. Когато вкарат първи, са задружни, борят се като един и изглежда невъзможно да им върнеш гола.

Плюсът на Лудогорец е в по-опитните футболисти. Те знаят как да печелят титли. Треньорът също е на мястото си. В ЦСКА вече се усеща напрежението", завърши той.

Лидерът на "армейците" Иван Турицов пък излезе с емоционално послание към всички фенове преди важния мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички