Един от лидерите в ЦСКА Амос Юга със страхотен жест към малък запалянко (СНИМКА)


Един от лидерите в ЦСКА Амос Юга със страхотен жест към малък запалянко (СНИМКА)
Снимка: CSKA.BG

2299 0

ЦСКА се готви за много важния си двубой от Първа лига срещу Лугодорец. "Армейците" ще бранят първото си място срещу прекия си конкурент в неделя (30.04). 

Големият ден за ЦСКА

С всички мисли, насочени към предстоящата среща, "червените" не забравят да бъдат хора, както и за своите привърженици, които ще изпълнят трибуните на стадион "Българска армия" в края на седмицата.

За пример!

31-кратните шампиони споделиха за любопитна случка между малък запалянко и един от лидерите в тима на Саша Илич - Амос Юга. Малчуганът бе хванат в кадър, държейки табелка с надпис "Юга, може ли твоята тениска" по време на мача с Пирин в Благоевград. Защитникът на "армейците" се зае да намери малкия фен с помощта на социалните мрежи и след успех го зарадва със своя фланелка.

Ето какво написаха от клуба по повода:

"Запознайте се с Васко – нашият малък фен, който по време на мача с Пирин държеше надпис с текст „Юга, може ли твоя тениска?“.

Моментът беше уловен от фотографа ни Георги Палейков и трогна борбения защитник Амос. След бързо проучване в социалните мрежи Юга откри Васко и му изпрати своя фланелка.

Накарахме едно дете да се усмихне – мисията ни днес е изпълнена".

"Червените" фенове пък получиха похвала от ръководството на Пирин за поведението си преди, по време и след срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички