Още във втория си мач за ЦСКА Бруно Акрапович влиза в историята на БГ футбола


Още във втория си мач за ЦСКА Бруно Акрапович влиза в историята на БГ футбола
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2198 0

След като Бруно Акрапович успешно дебютира начело на ЦСКА в мача за Купата на България срещу Ботев (Ихтиман), той ще запише втори двубой срещу далеч по-сериозен съперник - Йънг Бойс в мач от груповата фаза на Лига Европа. И с първата минута на срещата той ще остане във футболната история на България завинаги. 

В двубоя срещу шампиона на Швейцария бившият наставник на Локомотив (Плодвив) ще се превърне в първия треньор, който води два различни български отбора в европейските клубни турнири в един сезон. 

Той вече беше начело на "смърфовете" в мачовете на тима в Лига Европа и сега отново в същия турнир ще дебютира за ЦСКА. Досега нито един специалист не може да се похвали с подобно постижение в историята на родния футбол. Походът му на Стария континент започна с победа над Искра (Даниловград) преди пловдивчани да отпаднат драматично от Тотнъм с 1:2 на "Лаута". 

Очакванията към босненеца на "Армията" са големи, като ръководството се надява именно той да сложи край на доминацията на Лудогорец в Първа лига. Sportlive.bg пък изготви подробна статистика за това как Акрапович се справя срещу най-добрите отбори в България (подробности в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички