Динчев: ЦСКА е най-добре подготвен физически у нас, видя се в Европа


Динчев: ЦСКА е най-добре подготвен физически у нас, видя се в Европа
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1069 0

"Нашият отбор е най-добре подготвен физически". Това заяви кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев на пресконференция в "Пресклуб България". "Червените" бяха наградени за най-добър отбор на месец октомври. Той коментира и как се отразява треньорската смяна на тима след идването на Бруно Акрапович.

"Всяка треньорска смяна оказва ефект, всеки от играчите иска да се докаже, но това не е достатъчно за кратък период от време. Мисля, че г-н Акрапович има капацитет да задържи мотивацията на отбора за по-дълъг период. Дисциплината би трябвало да изисква всеки треньор, в него е повече – мисля, че това е изключително важно да го подобрим, за да имаме по-добри резултати занапред. Мисля, че нашият отбор е най-добре подготвен физически, както се видя и в Европа. В крайна сметка ние сме на едно изключително добро ниво, но мисля, че не трябва да променяме нещо коренно", започна той.

"Коренна промяна не бих казал, мисля, че в последните 4-5 години ЦСКА показва добра форма откъм физическо състояние, според мен надградихме в това отношение. Не мисля, че ще повлияе кондиционно, ние искахме да се изиграе този мач с Левски. Футболистите предпочитат да играят мачове, а не да тренират цяла седмица. За нас е без значение, няма никакъв проблем да изиграем двубоя и утре, ако го насрочат. Този цикъл ни допада. Когато има по-голяма пауза, отборите винаги играят приятелски срещи, но не мисля, че сега ще бъде някакъв минус. За нас е малко неспецифично изкуственият терен, на който играхме. Факт е, че и мачът почна много лошо за нас. Както и че Базел и Йънг Бойс са много сериозни отбори", допълни Динчев. А кой играч ще дебютира за ЦСКА срещу Йънг Бойс вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички