Любопитен слух: Пардю отказал на клуб от Висшата лига заради ЦСКА


Любопитен слух: Пардю отказал на клуб от Висшата лига заради ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

1378 0

Изненадващ слух дойде от Великобритания след назначението на Алън Пардю за технически директор на ЦСКА. Според потребител на Туитър, който изглежда фен на Нюкасъл, английският треньор е предпочел да приеме офертата на софийския клуб пред това да работи отново във Висшата лига.

По-конкретно предложението към Пардю е било да се върне в Нюкасъл, клубът, с който записа може би най-големия си успех като треньор. През сезон 2011/12 той класира "свраките" на шесто място във Висшата лига. Впоследствие бе избран за треньор на годината за 2012-а.

59-годишният британец е трябвало да замени на поста Стив Брус, но той е предпочел да започне ново предизвикателство в България. Не е ясно с какви финансови средства един от босовете на "червените" - Гриша Ганчев, е обезпечил наемането на известния треньор.

Засега не е ясно дали фенът, обявил тази "новина" просто изразява желание, прави педположение или е запознат с действителността по отношение на Нюкасъл и Пардю. Както е известно, британецът никога не е работил като технически директор, а единственото му излизане в чужбина като треньор е епизодът в Нидерландия, с Аго Ден Хааг, където записа едва 8 мача начело. А дали Бруно Акрапович ще иска от Пардю нови играчи през зимата вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички