Димитър Димитров - Херо: ЦСКА ме разочарова най-много


Димитър Димитров - Херо: ЦСКА ме разочарова най-много
Снимка: beroe.bg

2194 0

Бившият наставник на Лудогорец, за когото се твърди, че е фаворит за поста национален селекционер - Димитър Димитров - Херо, коментира ситуацията в родния футбол в предаването "Код Спорт" по "RING". Специалистът засегна темата с националния отбор, както и изминалия сезон в родното първенство. Той заяви и кой български тим го е разочаровал най-много.

Какво ти направи впечатление в шампионата, който приключи?

"Не мога да кажа "безличен шампионат", защото имаше една бяла лястовица, най-вече в лицето на Левски. За мен те направиха чудеса, особено през втория полусезон. Ако някой ми беше казал в началото, че отборът на Левски ще спечели Купата и ще бъде на сантиметри от третото място, щях да го помисля за леко луд. Но Левски успя да го направи, най-вече благодарение на работата на Мъри", заяви Херо.

Само Мъри ли е причината на това възкръсване на Левски?

"Всички други фактори бяха преди Мъри. Аз такова възкръсване не можах да видя. Видях възкръсване, след като Мъри застана. Имаше един въпрос за негостоприемния стадион "Герена" и аз отговорих, че преди да дойде Мъри, той беше много гостоприемен. Всеки си тръгваше доволен от този стадион".

А кое най-много те разочарова в нашето първенство?

"Поведението и манталитетът, които показа ЦСКА през втория полусезон. Аз си мисля, че отборът на ЦСКА има нелоши футболисти за нивото на България, но те бяха много бледа сянка на това, което могат", допълни той

Ето какво отговори Димитров на въпрос дали поема националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички