Димитър Димитров - Херо с обяснение за раздялата с Арда, посочи и защо е "избрал" Чиликов за заместник


Димитър Димитров - Херо с обяснение за раздялата с Арда, посочи и защо е "избрал" Чиликов за заместник
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

4926 0

Димитър Димитров - Херо излезе със специално обръщение (чрез БТА), в което обясни защо е напуснал по този начин Арда - часове след като бе представен за старши треньор на състезаващия се в българската Първа лига тим. "Изключително лични причини" - това е наложило спешното му отпътуване за Бургас.

Той призна, че е предложил Георги Чиликов да заеме тази позиция вместо него, тъй като работят от години и знае отлично начина му на работа. Публикуваме цялото съобщение без редакторска намеса:

"Скъпи фенове на футбола в град Кърджали и региона, поводът за моето внезапно напускане на Арда е изключително личен. Бях безкрайно приятно изненадан от топлото посрещане от страна на ръководството и феновете на отбора. Наистина ми се наложи да се прибера спешно в Бургас, където имам изключително лични причини. Аз предложих Георги Чиликов да заеме моя пост, защото той е с мен в последните 10 години, и е напълно наясно с моята методика на работа. Именно това е моделът, който търсеше Арда. Още веднъж приемете моите извинения, а на Арда пожелавам безкрайно много успехи на футболните терени" - заяви Херо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички