Пирин се подсили с двама, единият е юноша на ЦСКА и племенник на Евгени Йорданов


Пирин се подсили с двама, единият е юноша на ЦСКА и племенник на Евгени Йорданов
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

2288 0

Пирин Благоевград се подсили за новия сезон с двама нови футболисти. Става въпрос за офанзивният юноша на ЦСКА Андрей Йорданов и полузащитникът Емил Янчев. Те вече направиха неофициалния си дебют в контрола срещу Септември София, а играчите бяха представени от президента на клуба Станислав Манолев и техническия директор Светослав Дяков.

"Андрей е младо и талантливо момче. Запознат съм отлично с неговите качества. Доста добре играе един на един и има скорост. Надявам се да се адаптира добре в отбора. Пожелавам му успех. С неговото привличане и с това на Янчев ние с Дяков подхващаме една линия в трансферната ни политика, свързана с привличането и даването на шанс на млади български футболисти. Мисля, че това е пътят", заяви Манолев.

Йорданов е роден на 6 септември 2001 година в Кюстендил. Юноша е на "армейците", а през миналия сезон игра в тима на Царско село. Младокът е племенник на бившия играч на Пирин, ЦСКА, Марек, Вихрен и Берое Евгени Йорданов.

"Изключително съм щастлив, че съм част от този голям отбор с тази невероятна публика. Благодаря на ръководството, че ми дава този шанс. Ще работим здраво, за да се представим на така желаното високо ниво", заяви крилото при представянето си

Емил Янчев е роден на 8 февруари 1999 година във Варна. Юноша е на Черно море, където в продължение на четири години е част и от първия отбор. Миналото лято преминава в Локомотив Пловдив, който е и последният му отбор.

Вижте дали ще пропадне продажбата на Кайседо в Бешикташ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички