Треньорът на Левски със словесна атака по Йордан Лечков, назова и своя фаворит за треньор на България


Треньорът на Левски със словесна атака по Йордан Лечков, назова и своя фаворит за треньор на България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3579 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, изказа своето мнение относно случващото се в националния отбор на България и разкри кой според него ще е най-добрият избор за нов старши треньор на "лъвовете":

"Не трябва да хвърляме вина само върху играчите. Казвал съм ги проблемите - най-големият сме треньорите и футболистите. Трябва да си поемем отговорността. Трябва да се мисли много преди назначаването и да се прецени кой ще е следващият треньор. Имаме нелош отбор, който дълго време не може да намери пътя към победата. Не трябва да бягаме от нашата отговорност и е необходимо да се подобри инфраструктурата", каза в началото 55-годишният треньор, а след това нападна словесно Йордан Лечков:

"Трябва да се намери най-доброто решение за българския футбол. Вината не е само в играчите. Ръководството на БФС също трябва да помисли за развитието на футбола. Слушах Лечков и Костадинов - знаели рецептата... ама от 15 години не са я намерили. В Сливен няма футбол от доста време. Да внимава Лечков с мнението си за играчите, особено тези на Левски".

Относно това кой трябва да бъде треньор на България, Стоилов "номинира" Димитър Димитров - Херо: "За националния трябва опитен човек, който да се справи с отбора. Смятам, че Херо е точният избор".

Вижте още: Легендарният Петър Жеков разсипа от критики ръководителите на българския футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички