Дилема: Титуляр на ЦСКА може да пропусне битката с Локомотив София


Дилема: Титуляр на ЦСКА може да пропусне битката с Локомотив София
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3275 0

Треньорският щаб на ЦСКА е изправен пред дилема преди предстоящото си домакинство на Локомотив София. Един от твърдите титуляри на "армейците" е под въпрос за срещата.

Тибо Вион може да изгледа мача със столичните "железничари" от трибуните на стадион "Българска армия". Битката от междинния 11-ти кръг на Първа лига е насрочена за четвъртък (27.09) от 20:30 часа.

Причина за въпросителната около преквалифицираният полузащитник е сериозният брой картони на негова сметка. В последно време той застава отляво на защитата, от където Брадли де Нойер отсъства поради контузия, а Сейни Санянг не убеждава с изявите си, пише "Тема Спорт".

Французинът си изкара четвърти жълт картон при успеха с 2:1 над Ботев Пловдив. При евентуален нов такъв той ще пропусне 1 среща, която потенциално е дербито с Локомотив Пловдив. Впоследствие пък предстои и такова с вечния съперник Левски.

Възможните опции и останалите рокади

Нестор Ел Маестро ще трябва да реши дали да рискува. Като алтернативи на поста разполага както със Сейни Санянг, така и с последното ново попълнение Емануел Шакич, който също умее да се подвизава на няколко позиции.

В центъра на отбраната пък се завръща Мено Кох, който ще замени контузения Браян Кордоба. Очаква се особени промени в "червените" редици, освен наложителните такива, да липсват.

Междувременно "армейците" дадоха информация относно контузените си играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички