Използвано от Саша Илич дуо губи позиции в ЦСКА при Ел Маестро


Използвано от Саша Илич дуо губи позиции в ЦСКА при Ел Маестро
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7280 0

Двама футболисти на ЦСКА, имали по-голяма роля в тима при Саша Илич, изглеждат загубили доверието на Нестор Ел Маестро. И двамата не се очертава скоро да бъдат важни фигури в тима, пише "Тема спорт".

Става дума за привлечените през миналото лято Жираир Шагоян и Станислав Шопов. Младежкият ни национал е записал едва 8 минути в последните 4 срещи на "червените" – в края на гостуването на Берое, а остана неизползвана резерва срещу Черно море, ЦСКА 1948 и Ботев (Пд).

Арменецът пък бе титуляр при равенството 1:1 срещу варненци, но игра само 2 минути в Стара Загора и също изгледа от пейката последните два мача на тима. Той е типично ляво крило и не се вижда как може да се напасне към новата формация на треньора без изявени флангови футболисти и с ромб в средата на терена.

Има голяма вероятност съвсем скоро Шагоян да отпадне и от групата за мачовете, тъй като не притежава паспорт от ЕС и попада в ограничението за максимум петима такива футболисти в тимовия лист за Първа лига. Към момента ЦСКА разполага с осем играчи с подобен статут. А ето кой рекордьор на ЦСКА не си намира отбор, макар и на 29 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички