Официално: ЦСКА информира за контузените


Официално: ЦСКА информира за контузените
Снимка: Official profile of CSKA Sofia, Instagram

2354 0

Ръководството на ЦСКА излезе с официална информация за двамата контузени при визитата на Ботев Пловдив. Става въпрос за част от основните футболисти на 31-кратните шампиони от началото на сезона - колумбийците Браян Кордоба и Марселино Кареасо. 

Бранителят със сигурност няма да е на разположение за междинния кръг в четвъртък, когато "армейците" приемат Локомотив София у дома. От клуба изясниха, че разтежението оставя Кордоба под въпрос и за мача с Локомотив Пловдив в идния понеделник. 

Добрата новина на "Армията" е състоянието на Кареасо, на който Ел Маестро ще може да разчита още срещу столичните "железничари". 

Позицията на ЦСКА

"В мача срещу Ботев (Пловдив) Браян Кордоба получи разтежение, което със сигурност го вади от плановете на треньорския щаб за мача с Локомотив (София). Защитникът остава под въпрос и за гостуването на Локомотив (Пловдив). 

Другият футболист, който беше принудително сменен в последната ни среща - Марселино Кареасо, е напълно възстановен и готов за битка. 

Всички останали играчи, освен трайно контузените, са на линия за домакинството ни в четвъртък от 20:30 чaса на стадион “Българска армия", написаха 31-кратните шампиони на официалния си сайт. 

Вижте какво се случва с играчите на ЦСКА във вторник!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички