Назон: Липса на възпитание е 10-годишно дете да обижда расистки


Назон: Липса на възпитание е 10-годишно дете да обижда расистки
Снимка: cska.bg

1015 0

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон обърна внимание на расистките обиди към него по време на мача с Ботев (Пловдив). Звездата на "червените" е изумен, че те са дошли от 10-годишно дете.

"Лично не се обиждам от подмятания. Знам, че това са глупави хора. Знам, че като цяло българите не са настроени по този начин и нямат такива чувства. Голямата обида бе в мача срещу Ботев, защото едно 10-годишно дете говореше глупости. Това е липса на възпитание.

Не би трябвало едно толкова малко дете да говори такива глупости. Би трябвало ръководствата на другите отбори да обръщат внимание на този проблем", заяви хаитянинът по време на награждаването си за Играч на 9-ия кръг в Първа лига.

"Не го обсъждаме този проблем с моите съотборници, защото няма какво да направим, за да го решим. Според мен федерациите трябва да взимат повече мерки срещу такива хора. Ръководствата на отборите трябва да мислят как да помогнат в разрешаването на проблема", допълва голмайсторът. А ето кое, според Назон, е попречило на ЦСКА да е шампион през миналия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички