ЦСКА взе важно решение за бъдещето на своя голяма звезда


ЦСКА взе важно решение за бъдещето на своя голяма звезда
Снимка: cska.bg

5507 0

Ръководството на ЦСКА е решило да преподпише с една от големите си звезди. Става въпрос за дългогодишния играч на клуба - Густаво Бусато, който в сравнение с някои бивши свои съотборници се задържа дълго на "Армията" - бе привлечен през юни 2019-а от бразилския нискоразреден Итуано.

От "Тема Спорт" смятат, че ръководните фактори едностранно са активирали клаузата в контракта му, според която сами може да удължат договора му до лятото на 2024 година. Настоящият изтичаше след края на сезона. 

Мистерия обаче остава кога решението ще бъде официално анонсирано, като от изданието правят сравнение с пълното споразумение между ЦСКА и Амос Юга за удължаването на договора му от края на миналата година. Развой, който още не е публично обявен.

Бразилецът е с основен принос, както за достигането до плейофите на Лигата на конференциите през настоящата кампания, така и за най-малкия брой попадения, които са допуснали през есента в Първа лига – 9 в 18 мача. Припомняме ви, че той е неизменен титуляр при всеки треньор на "Армията" от началото на 2020-а, до когато бе резерва на Черниаускас.

Вижте кога се очертава ЦСКА да играе с Левски и Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички