Християн Петров каза това, което всички фенове на ЦСКА искат да чуят


Християн Петров каза това, което всички фенове на ЦСКА искат да чуят
Снимка: CSKA.BG

2429 0

Централният защитник на ЦСКА Християн Петров говори след приятелския двубой с Пирин, спечелен с 2:1. Именно в него "армейците" представиха отбора. Петров сподели това, което всеки фен на тима би искал да чуе - че отборът се намира във възможно най-добрата си форма.

"Чувствам се много добре. Готов съм за началото на полусезона и очаквам с нетърпение първите мачове. Вече доста време играем с тази схема, колкото повече тренираме, толкова повече се нагаждаме по схемата на игра и по тактическите указания на треньора.

Мисля, че сме в най-добрата форма, в която можем да бъдем. Изкарахме една хубава подготовка в Турция. Преди това 10 дни бяхме тук (бел. ред. в България)" - започна Петров.

Българският бранител направи и обещаниe към феновете на ЦСКА:

"Ще бъде доста трудно, все пак Лудогорец е много добър отбор. Трябва да даваме 100% от себе си всеки мач. Има доста време, не мога да кажа какво ще се случи. Даваме обещание към феновете, че ще се борим със зъби и нокти за трите точки във всеки мач.

Със сигурност феновете ни липсваха. Ще бъде много по-лесно с тяхната подкрепа. Много сме радостни, че се завръщат на трибуните. Да очакват 100% себераздаване в мачовете и се надяваме заедно да стигнем до титлата" - заяви Петров. След срещата Саша Илич бе категоричен, че ЦСКА се цели в титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички