Брадли де Нойер от ЦСКА с награда за "Гол на годината": Нямаше как да бъде по-култов с речта си (ВИДЕО)


Брадли де Нойер от ЦСКА с награда за "Гол на годината": Нямаше как да бъде по-култов с речта си (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6954 0

Започна връчването на наградите около церемонията за Футболист на годината в България. Родни тимове вече могат да се похвалят с представители, които да са спечелили някои от призовете. Един от тези отбори е ЦСКА.

Левият краен бранител на "армейците" Брадли де Нойер оглави подреждането в класацията за най-красиво попадение, отбелязано у нас за изминалата 2022-ра година. Той го заслужи чрез гола си срещу ЦСКА 1948.

Освен всичко друго голът на Де Нойер бе от изключителна важност за отбора, а и за феновете. От една страна бе завършен инфарктен пълен обрат, от втора бе постигната важна победа над конкурент за титлата, а от трета - феновете бяха доволни от успеха над "дразнител". Можете да си припомните гола чрез видеото по-долу в материала.

Брадли де Нойер присъстваше на специалната церемония и прие наградата си. Култова обаче бе речта му. Докато всеки изрича по няколко изречения и благодари на различни личности, той бе пределно искрен:

"Не съм добър по речите, така че благодаря, чао" - бе кратък, точен и ясен Де Нойер. Вижте всичко за церемонията "Футболист на годината" в България

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички