Берое подновява шампионата срещу ЦСКА без три от новите си попълнения


Берое подновява шампионата срещу ЦСКА без три от новите си попълнения
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1628 0

Тази седмица се подновява битката в Първа професионална лига. Лидерът във временното класиране ЦСКА ще се изправи срещу Берое, като срещата е в неделя, 12 февруари, от 14:15 часа в Стара Загора.

"Зелените" ще бъдат без три от новите си попълнения в тази среща, твърди "Тема спорт". Наставникът на Берое Николай Киров няма да може да разчита на контузения централен защитник Зария Ламбулич, който не игра в последната контрола с Янтра Гб.

Малка е вероятността да може да вземе участие в двубоя срещу "червените". Последните две нови попълнения – бразилецът Густаво Каскардо и сенегалецът Бубакар Траоре, са със сигурност аут. Заради проблеми с документите, най-вече работните им визи, те няма да може да бъдат уредени за старта на пролетния дял.

До дни под Аязмото се очакват двама чужденци – французи. Те ще играят под наем от местния Сошо (Лига 2). Става въпрос за централен защитник и атакуващ халф. Също така, до този момент няма информация от ЦСКА да са забранили на Калоян Кръстев да играе в двубоя, въпреки че е под наем в Берое именно от "армейците". А защо Киров бе изключително ядосан преди домакинството на ЦСКА - разберете в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички