ЦСКА ще се раздели с Греъм Кери и Енрике Рафаел през лятото


ЦСКА ще се раздели с Греъм Кери и Енрике Рафаел през лятото
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2732 0

ЦСКА ще се раздели с двама футболисти, пише "Тема спорт". Според източника Греъм Кери и Енрике Рафаел не попадат в плановете на "армейците" и по всяка веротност ще продължат кариерите си другаде. Двамата флангови футболисти не пасват на използваната схема от Бруно Акрапович с трима централни защитници, като титулярите на наставника са халф-бековете Брадли Мазику и Тибо Вион.

31-годишният Греъм Кери записа 14 мача през тази кампания, но няма отбелязан гол. Договорът на юношата на Селтик изтича през лятото и предвид разочароващото представяне на Кери едва ли ще бъде подновен. През изминалия сезон ирландецът вкара 4 попадения в 25 мача от Първа лига.

Енрике Рафаел също не успя да се наложи на "Армията". Бразилецът пристигна в ЦСКА през 2017 г. под наем от Атлетико Минейро и след изиграни 22 мача и 4 гола беше закупен. В следващите три сезона обаче крилото се разписа само два пъти в 38 мача.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА ще опита да задържи Джером Синклер и Адалберто Пеняранда като или удължи наема им от Уотфорд, или закупи правата им.

Освен това "червените" помогнаха в борбата с COVID-19 (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички