Акрапович: Така няма как да гледаме хубав футбол


Акрапович: Така няма как да гледаме хубав футбол
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1928 0

Бруно Акрапович не бе доволен след видяното от нулевото равенство между ЦСКА и Локомотив Пловдив. Босненецът отличи, че многото фаулове са развалили срещата и акцентира, че „футболът така няма как да изглежда добре”.

„Моят коментар е, че за да стане добър мач трябва да има два отбора. Противникът риташе топката непрестанно и няма как да задоволи мачът феновете и треньорите. Не намерихме път да отправим удар към вратата и да направим ситуациите, които са близо до наказателното поле, опасни”

„Когато имаш 34 фаула от едната страна, от другата 31, трудно става мач. Напрежението се направи преди мача от всички страни. Дори Колина да беше съдия, щеше да бъде сигурно на кафенце с някои. По този начин футболът няма да става по-добър. Опитахме да правим мача по-добре. Вкарахме офанзивни хора второто полувреме, но не се получи”, продължи Акрапович.

„Никога не съм имал негативни чувства към Локо Пловдив, макар някои хора да се опитват това да е така. Всички играчи съм ги докарал аз и знам какви са им качествата. Казах на моите футболисти как да ги минат. На всеки 10 секунди се свиреше фаул. Всяка ситуация се коментира, вика се по съдията – няма как да е хубав футболът така. Днес беше недостатъчно да стане добър мач.

„Притеснявахме сериозно Локомотив и те се защитаваха. 90-те минути минаха по начин, който те искат, а не ние”, завърши Акрапович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички