Капитанът на ЦСКА атакува остро Локо Пловдив


Капитанът на ЦСКА атакува остро Локо Пловдив
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

504 0

Капитанът на ЦСКА Петър Занев сподели впечатленията си от нулевото равенство с Локомотив Пловдив. Лидерът на "червените" не остана доволен от резултата и нападна остро играта на противника.

"Опитахме се да спечелим, но ни липсваше последният пас. Развивахме добре атаките си, но не можехме да намерим верния път към вратата им. Като поведение и характер мисля, че доминирахме. Те нямаха удар към вратата, направиха само една случайна контраатака", заяви Занев.

"Имаше моменти, в които играта се накъсваше много. Явно има нови правила от ФИФА и някой като викне "Ох", да се даде фаул. Не знам защо така. 55 фаула."

"Локомотив игра плътно с петима защитници, двама опорни халфа, седем човека постоянно бяха пред техния пенал. Не намерихме верния път, но за да се случи това, трябва 90 минути постоянно да поставяш под напрежение. Може би не намерихме верния път.

"Локомотив Пловдив в повечето си мачове създават ситуации, днес лично аз не ги видях на терена. Вие видяхте ли ги? Имаха ли атака? По едно време имах чувството, че играем с изпадащ. Нали се борят за шампиони? Вината е наша", завърши Петър Занев.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама