Жорди Кайседо обяви целите до края на сезона пред ЦСКА


Жорди Кайседо обяви целите до края на сезона пред ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2088 0

Новият ас на ЦСКА Жорди Кайседо гостува в предаването „Код Спорт“ по ТВ+ където обяви каква е целта пред отбора му за този сезон. Нападателят замени Али Соу, отправил се към руския Ростов. Кайседо е само на 23 години и за последно игра в бразилския тим Витория.

- Играхте в победния двубой от осминафиналите за Купата на България срещу Черно море. Може ли да се каже, че ЦСКА бързо излезе от шока след разочарованието срещу Лудогорец?

- "Загубата от Лудогорец беше много неприятна за нас, но знаехме, че трябва по най-бързия начин да сменим чипа. Купата е друг турнир и сме наясно, че чрез него също можем да достигнем до Европа. Затова и залагаме на това, че имаме сили да триумфираме с купата".

- Защо се получи така - слаба игра в Разград и много силна четири дни по-късно в София?

- "Както вече казах, въпросът беше да сменим бързо чипа. Знаехме, че не сме играли добре в предходния мач и това беше достатъчна мотивация за нас да подобрим представянето си в следващия. Съвместната работа на треньорския щаб и играчите ни показаха грешките и затова успяхме да постигнем добър резултат срещу Черно море".

 - Говори ли се в съблекалнята на ЦСКА, че Купата на България трябва да бъде спечелена на всяка цена?

- "Да, това ни го напомнят непрекъснато шефовете. Ние също си го говорим между нас. Знаем, че трябва да спечелим купата и по този начин да донесем радост на феновете. През последните няколко сезона, когато не съм бил тук, не е вдигана купа, но сега вярвам, че ще я спечелим отново".

А какво сподели Кайседо при получаването на първата си награда за Играч на кръга, четете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички